Ons verhaal 2018-02-05T17:09:07+00:00

Ons Verhaal

Als gepassioneerde ontwikkelaars zijn wij op zoek gegaan naar de mogelijkheden voor een park met recreatiewoningen met een innoverend concept. Uitstraling, inrichting en vormgeving van het park worden ontwikkeld in nauwe relatie met het hotel en met de beschermde natuur in de omgeving.

Uitgangspunt voor de ontwikkeling is, dat het park niet een traditioneel afgesloten bungalowpark moet zijn, maar dat het landschap en de natuur rond de locatie uitgangspunt zijn voor het concept en het ontwerp.

Lodges de Zeegser Duinen wil onderscheidend zijn van het gemiddelde aanbod in de recreatieve sector. Dat houdt hier in dat het niet gaat om recreatiewoningen geplaatst in een netjes ontworpen parkachtige omgeving, maar in een “ongecultiveerd landschap”.

Zowel recreatief als landschappelijk wint de locatie aan kwaliteit, zeker als de herontwikkeling van de voormalige camping wordt gekoppeld aan een herinrichting van het buitenterrein van het hotel.

Afspraak maken?

Wilt u meer informatie over Park De Zeegser Duinen?
Heeft u een vraag over het project? Of wilt u graag kennismaken met ons?
U kunt ons bellen voor een afspraak of uw contactinformatie achterlaten door het formulier in te vullen achter de contactknop.

Laat hier uw gegevens achter

Onze partners

Ontwikkeling

Aannemer

Verkoop

Verhuur

Interieur

Hinabaay-logo

Marketing & Communicatie