Het park 2018-01-30T14:52:36+00:00

Exclusief wonen in een vijfsterrenlandschap

De rust en ruimte van de Drentse natuur, in combinatie met hoogwaardige recreatiewoningen. Dat is wat Park De Zeegser Duinen zo bijzonder maakt. De exclusieve woningen passen prachtig in het omringende landschap. Met dank aan het stijlvolle ontwerp, met veel aandacht voor ruimte, licht en natuurlijke materialen. Dankzij de centrale ligging van het park bent u ook nog eens dichtbij het stadse leven van Groningen en Assen, waar u uitgebreid kunt shoppen, musea kunt bezoeken en heerlijk kunt dineren!

Video

Er is geen betere manier om een beeld te krijgen van de hoogwaardige kwaliteit, luxe en ruimte van de woningen, dan door deze zelf te bekijken.
Om u vast een indruk te geven hebben wij een prachtige video voor u.

Bekijk de video

Plattegrond

Park De Zeegser Duinen wordt geen traditioneel recreatiepark, waar de woningen worden geplaatst in een netjes ontworpen parkachtige omgeving. Eén met de natuur; dát gevoel krijgt u bij de luxe suite lodges, die worden omringd door een ‘ongecultiveerd landschap’. De hele uitstraling, inrichting en vormgeving van het park worden ontwikkeld in nauwe relatie met de beschermde natuur in de omgeving.

Bekijk Plattegrond

Type woningen

De 4-, 6-, 8-persoons woningen staan op ruime kavels, waar u volop kunt genieten van het buitenleven. Ook in de woning kunt u heerlijk tot rust komen. Op de begane grond vindt u de smaakvolle living, de grote open keuken met luxe inbouwapparatuur en een apart toilet. Op de verdieping bevinden zich de slaapkamers, een apart toilet en luxe badkamers met regendouche.

Bekijk de woningen

Beheer & verhuur

Voor de verhuur is er gekozen voor een samenwerking met Dutchen. Dutchen biedt luxe vakantieverblijven op bijzondere locaties, veelal op kleinschalige vakantieparken. De villa’s zijn luxueus ingericht en afgewerkt en de service tijdens het verblijf is van een hoog niveau. Verhuur- en beheerorganisatie Dutchen is een jonge, snel groeiende organisatie. Elk vakantiehuis is uniek vanwege de architectuur, luxe inrichting en de bijzondere locatie. Tevens bij elk vakantiehuis keuze uit diverse wellness mogelijkheden zoals een eigen sauna, stoomcabine, jacuzzi of whirlpool.

Aanbevelingsbrief Dutchen over Zeegser Duinen

Interieur

Hinabaay

Het Haarlemse interieur- en designbureau Hinabaay verzorgt de inrichting van de luxe vakantiehuizen. Onder leiding van Michael Sluijzer vertaalt Hinabaay de filosofie van ‘een luxe tweede huis’ door naar een warm, luxe en comfortabel interieur in de vakantievilla’s.

Lees verder