Omgeving 2018-06-05T15:33:29+00:00

Omgeving

Park de Zeegser Duinen heeft een unieke locatie: midden in 5-sterren natuurgebied Nationaal Park Drentsche Aa, een ongerept stukje Nederland in het noorden van Drenthe. Hier vindt een eeuwenoude beek, de Drentsche Aa, kronkelend haar weg door de gevarieerde natuur. Langs heidevelden, zandverstuivingen, bossen en weilanden.

Omarmd door de rust

Het recreatiepark wordt ontwikkeld aan de bosrijke noordzijde van het dorp Zeegse (gemeente Tynaarlo), op slechts 15 minuten rijden van Assen en 20 minuten van de stad Groningen. Het park is via de A28 en N386 uitstekend te bereiken. Zodra u de grote weg achter zich laat, vergeet u het drukke stadse leven echter meteen. Laat u omarmen door de rust van het Drentse landschap, afgewisseld met authentieke dorpjes.

Groningen

In Groningen is enorm veel te beleven. Naast het shoppen in de stad (de Folkingestraat is al eens verkozen tot leukste winkelstraat van Nederland!) staat Groningen bekend om haar rijke historie en vele bezienswaardigheden. Een van de absolute hoogtepunten van de stad is het Groninger Museum. Er zijn vaak meerdere exposities in het musem te vinden: het Groninger Museum is dus altijd de moeite waard. Tevens vinden er jaarlijks vele evenementen plaats in de stad. Kortom, genoeg te zien, doen en beleven!

Assen

Assen is de stad van Bartje, het TT-Circuit, de Nieuwe Kolk en hoofdstad van de provincie Drenthe. Veel aanbod om te eten en te winkelen en klein genoeg om in zijn geheel wandelend te ontdekken.

Nationaal Park Drentsche Aa

Park De Zeegser Duinen heeft een unieke locatie: midden in het Nationaal Park Drentsche Aa, een ongerept stukje Nederland in het noorden van Drenthe. Hier vindt een eeuwenoude beek, de Drentsche Aa, kronkelend haar weg door de gevarieerde natuur. Langs heidevelden, zandverstuivingen, bossen en weilanden.