Woningen 2018-04-17T18:38:56+00:00

Uw eigen vakantie lodge in een vijfsterren landschap
Welkom in Park De Zeegser Duinen

Met de lage rente van vandaag is sparen niet interessant. U kunt natuurlijk beleggen in aandelen of obligaties, maar vaak loont het meer om uw geld in iets fysieks te stoppen. Investeren in stenen, bijvoorbeeld. Met het project Park De Zeegser Duinen komt uw eigen vakantiewoning wel heel dichtbij. De villa’s & lodges staan op ruime kavels, waar u volop kunt genieten van het buitenleven. Het park onderscheidt zich naast het gebruik van duurzame materialen door middel van een ruime landschappelijke opzet. Daarnaast wordt er een zeer hoge belevingswaarde gecreëerd in de woningen door een hoogstaand niveau van architectuur, interieur, mogelijke toevoeging van wellness, privacy en gastvrijheid met de service van een hotel.

De verkoop en bouw van fase 1 is inmiddels gestart! Bent u geïnteresseerd of op zoek naar meer informatie over de woningen?
U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier.

4 Persoons Suite Lodge

De suite lodges worden verspreid over het park gebouwd. De lodges zijn geschikt voor vier personen en zijn ingedeeld met twee slaapkamers met een eigen badkamer en apart toilet. Zo heeft iedereen optimale privacy. Ze zijn allemaal voorzien van een heerlijk terras: de perfecte plek om de dag te beginnen met een kop koffie, of af te sluiten met een goed glas wijn. Houdt u van wellness? U kunt kiezen voor een suite lodge met sauna!

Lees meer

8 Persoons villa

Uw eigen droomhuis. Op het park zullen 8 exclusieve villa’s gebouwd worden. Deze prachtige vrijstaande villa’s staan op bijzonder ruime kavels eigen grond. Elke villa is gemaakt van hoogwaardige natuurlijke en duurzame materialen en binnen van alle gemakken voorzien. De grote ramen en openslaande deuren maken dat je ook binnen kunt genieten van de omringende natuur. Vanaf de veranda loop je zo het vijf-sterren natuurgebied in.

Lees meer

6 Persoons vakantiehuis

Dit eigentijds vormgegeven 6-persoons vakantiewoningtype met een goede indeling heeft een royale living met veel glas en openslaande deuren naar de veranda. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en 2 luxe badkamers en een apart toilet. Strijk met een goed glas wijn en een lokaal kaasje neer op de overdekte veranda met een geweldig uitzicht over het bloeiende heidelandschap.

Lees meer